Profile user avatar

AIESEC

@AIESECPRESUNIV

10 November 2018 to 10 November 2018

YouthSpeak Forum 2018

Jalan Ki Hajar Dewantoro, Lemahabang, West Java, Indonesia

13:00:00 to 17:00:00

Click to Get Ticket

Who's Going

Event

YouthSpeak Forum 2018


If you have any questions or issues regarding your ticket, please contact: πŸ“² Vanessa Valdez: ‭0878 89303714‬ Thank you. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Youth Speak is a global youth movement and youth insight survey powered by AIESEC. We are focused on understanding the hopes and challenges that are faced by young people nowadays. Our Youth Speak Forums and Summit have 3 objectives: a. Inspire ​young people through inspirational speakers, who are not only have high position but also contribute to society; b. Engage ​them through workshop, where they are being challenged to make project and help companies solve their obstacles; c. Giving a chance for young people to ​Act for their ideas, where in each forum we will choose 1 team to present their project in Summit and win the prize.



Address

Jalan Ki Hajar Dewantoro, Lemahabang, West Java, Indonesia


See map bigger

Priscillia : Kak yang early birdnya available lagi ya

07 September 2018 13:46:43

AIESEC : Langsung beli yuk tiketnya selama available, sebelum kehabisaan :)

07 September 2018 13:50:31

sherly : tiketnya masih available atau engga?

08 September 2018 10:37:09

AIESEC : Halo @sherly, masih namun masih dalam perbaikan. Harap tunggu ya, hari Senin kami buka kembali:)

08 September 2018 10:47:08

Baihaqi : Kk tiketnya udah habis ya

08 September 2018 14:00:14

Rembulan Alfidita : Kak ko tiketnya udah gabisa di pesan ya?

08 September 2018 15:49:23

AIESEC : Halo, kami sedang dalam perbaikan, bisa kembali dipesan pada hari senin ya :) @baihaqi @rembulanbulan

08 September 2018 15:58:09

Clarenciaveronica : ka aku udah pesen tiket, udah bayar juga udah payment succes tapi kok tiketnya gakeluar?

09 September 2018 21:03:59

Clarenciaveronica : aku udah refresh berkali kali udah dikeluarin.. tiketnya tetep gakeluar kak padahal aku udah bayar dan udah ada notif succes

09 September 2018 21:22:14

AIESEC : Halo, @Clarenciaveronica bisa langsung contact cp kami ya Vanessa Valdez: ‭0878 89303714‬

09 September 2018 21:25:28

VelienThio : kak, tiket yg 65 rbu udh hbis??

10 September 2018 07:11:22

AIESEC : Halo, @VelienThio. Masih available ya

10 September 2018 08:42:17

fandi : tf mandiri ga bisa?

12 September 2018 15:06:32

vitoatmo : awesome

10 Oktober 2018 16:04:17

Samantha : @fandi hello fandi, bisa trf melalui mandiri kok, dicoba lagi yaπŸ˜„

19 Oktober 2018 09:38:08

inzagi : kak, kalo sudah beli tiket tapi tidak bisa hadir bakalan tetepdapet sertifikat atau ngga?

20 Oktober 2018 01:25:12

Yovanka : kak ini tiketnya sudah habis?

20 Oktober 2018 15:55:59

AIESEC : Halo @angelayovanka, sudah bisa dibeli ya:)

20 Oktober 2018 18:59:24